Wie zijn we?

Een smart city-partner

Hallo daar! Wij zijnTobania.Public, een combinatie van 41 gedreven Tobians. Tobania.Public, omdat wij gelukkig worden als we mee kunnen bouwen aan het smart city-verhaal van jouw stad of gemeente. Als expert. Als partner. Als wingman. Tobania.Public, omdat we de technische knowhow in-house ter beschikking hebben om dit digitale avontuur mogelijk te maken. Tobania.Public, omdat we met onze meer dan 20 jaar ervaring het onderste uit de kan halen om digitale oplossingen te leveren. Op maat van de lokale economie. Op maat van jouw bestuur. Op maat van je burger.

Wat we doen?

Jouw digitale communicatie boosten

We boosten de communicatie tussen jouw bestuur, je burgers en lokale ondernemingen. Bovendien ontwerpen, ontwikkelen, beheren én ondersteunen we innovatieve en betrouwbare applicaties die je eenvoudig kan gebruiken.  

Hoe we werken?

Samen met jou

We werken telkens met vernieuwende SaaS-oplossingen die we op basis van een community roadmap uitwerken. Hierbij vertrekken we steeds vanuit een user-centered design en zetten we maximaal in op gebruiksvriendelijkheid, automatisatie en koppelingen met (authentieke) bronnen van derde partijen. Het resultaat? Jouw bestuur 100% digitaal. Jouw burgers 100% tevreden. Want met onze oplossingen komen ze nu rechtstreeks bij de juiste dienst terecht.  

Enkele cijfers

Tobians

41

Tobians

 burgers bediend

1,4 mio

burgers bediend

websites

+200

websites

lokale besturen en bestuurlijke entiteiten

71

lokale besturen en bestuurlijke entiteiten

Benieuwd hoe andere besturen met ons digitaliseren?

Zin in een real-life onderonsje of hou je het liever virtueel?

Kriebelt het om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws uit Smart City-land?

Deze besturen bouwden samen met ons

cookie

Meer informatie vind je in onze cookieverklaring.