Je kantoor altijd op zak


Je bevindt je hier

Je zoekt naar een mobiele oplossing om vliegensvlug met je gemeenschapswachten te communiceren. Time is money, juist? Als oplossing denk je aan een online planning die ze aan het begin van hun werkdag kunnen raadplegen én waarmee ze alle meldingen en taken digitaal kunnen afhandelen. Het begin van een mooi Smart City-verhaal, nietwaar?


Kiezen voor Urbi+ als Smart City App

Met Urbi+ voorzien wij een mobiel kantoor voor je gemeenschapswachten. Met deze app krijg je nieuwe meldingen van burgers binnen waardoor je eenvoudig de planning van je gemeenschapswachten kan opstellen. Verder kan je taken aanmaken en rapporten trekken om alles eenvoudig op te volgen. Zo focus je met deze app voor de tablet of smartphone op een stabiele samenwerking binnen je organisatie.


Jouw eindbestemming

Je wil een Smart City creëren en taken synchroniseren. Wij geven je Urbi+. Een Smart City App zoals een ander, maar toch zo verschillend. 

icon mobiel

Mobiel

icon efficiënt

Efficiënt

icon eenvoudig in gebruik

Eenvoudig in gebruik

icon downloadbaar

Beschikbaar voor zowel iOS, Android als Windows

Kiezen voor Tobania.Public als Smart City wingman

Via een synchronisatie zorgen we ervoor dat alle taken en meldingen in Urbi+ steeds beschikbaar zijn voor alle gebruikers. Val je toch even zonder internet, dan zorgen we ervoor dat je data in de wachtrij terechtkomt. Wanneer je tablet of smartphone opnieuw verbonden is met het internet, synchroniseren wij automatisch de wachtrij.

​​​​​​​

Integraties met andere Tobania.Public-oplossingen

Is je bestuur ook al gebruiker van ons eGo CMS-systeem? Dan kan je dankzij de Urbi+ API ook daarmee connecteren voor je gebruikersbeheer en communicatie.

Hé, ben je helemaal mee?

Deze besturen bouwden samen met ons

Meer informatie?

Bedankt voor je interesse! We contacteren je spoedig.

Luc Vanbecelaere

Expert overheidszaken

Tobania.Public

+32 2 300 80 30 www.tobania.be
cookie

Meer informatie vind je in onze cookieverklaring.