Regelt het verkeer tussen alle applicaties van je bestuur


Je bevindt je hier

Je ziet het aantal applicaties toenemen en aan belang winnen in de dagelijkse werking van je lokaal bestuur. Met heel wat kwalitatieve applicaties ging je al in zee, maar nu wil je ze ook gaan verbinden om een snelle interne werking te garanderen en een foutloze dienstverlening aan te bieden aan je burger. 


Kiezen voor Public Connector als ESB

De Public Connector is een Enterprise Service Bus (ESB) die fungeert als een verkeersregelaar voor al je applicaties. Hij integreert eenvoudig met je front- en midoffice, authentieke bronnen en tools, waardoor je jouw interne processen vereenvoudigt en automatiseert in no-time. Wist je trouwens dat we authentieke bronnen van Vlaanderen beschikbaar hebben om dit te realiseren?


Bovendien kan je dit type architectuur makkelijk uitbreiden en eenvoudig monitoren. Elk systeem dat een API beschikbaar heeft, sluiten wij immers aan op de servicebus.


Jouw eindbestemming

Je wil al jouw interne applicaties met elkaar verbinden. Wij geven je Public Connector. Een ESB zoals een ander, maar toch zo verschillend. 

Centraal te beheren

Centraal te beheren

Betrouwbaar en veilig

Betrouwbaar en veilig

Geen verloren aanvragen

Geen verloren aanvragen

Plug & Play

Plug & Play

Integraties met andere Tobania.Public-oplossingen

De Public Connector integreert eenvoudig met jouw Front- & Midoffice, authentieke bronnen en tools. (link lijst) Bovendien is dit type architectuur makkelijk uit te breiden én eenvoudig te monitoren. Elk systeem dat een API beschikbaar heeft, sluiten wij aan op de servicebus. Zo kan het deelnemen in het uniforme berichtenverkeer.

Herbekijk het webinar over Public Connector.

Hé, ben je helemaal mee?

Deze besturen bouwden samen met ons

Meer informatie?

Bedankt voor je interesse! We contacteren je spoedig.

Luc Vanbecelaere

Expert overheidszaken

Tobania.Public

+32 2 300 80 30 www.tobania.be
cookie

Meer informatie vind je in onze cookieverklaring.