2

|

21 times

Gepubliceerd op 14-06-2021

Klaar voor de nieuwste versie van het beste eGo websiteplatform? We gaven het eGo website CMS een grote update!

Tobania was één van de eerste bedrijven in Vlaanderen die einde jaren ‘90 inzette op de ontwikkeling van software om zelfstandig je websites te beheren. Als pionier hielpen we verschillende lokale besturen en andere overheidsentiteiten bij het uitbouwen en beheren van hun websites.

Samen met onze brede klantenbasis blijven we onze ervaring uitbouwen en onze software innoveren. Ondertussen bouwden we op die manier al 5 generaties van website content managementsystemen, specifiek voor de overheid.  De jongste telg, het eGo CMS, kreeg onlangs een grote update!
 
Customer centricity
Onze klanten zijn onze belangrijkste stakeholders en leveren ons input via onze werkgroepen. Samen met hen bouwden we de nieuwe versie van ons product. In de nieuwe release werd eGo voorzien van een volledig nieuw design en nieuwe functionaliteiten om je contentbeheer nog eenvoudiger te maken. Zo hergebruiken we de aanwezige data om gebruikers inzicht te geven in hun website(s) via slimme dashboards. Ook integreerden we een nieuwe tekstverwerker, waardoor je content en media op je website een versnelling hoger kan schakelen.

Centrale product updates
Met meer dan 350 websites is het draagvlak van ons eGo-platform heel groot geworden. Het product is uitgegroeid tot een modulair en volledig aanpasbaar systeem door onze klanten. Een grote flexibiliteit om unieke websites te maken, want iedere klant wil het toch net iets anders. Via onze centrale updates verbeteren we ons product continu, voor alle klanten.
Bij verdere roadmap ontwikkelingen zetten we gebruiksvriendelijkheid, het multisite aspect en de personalisatie-mogelijkheden centraal. Aangezien eGo na deze update ook een 100% cloud-oplossing is, zullen we ook experimenteren door enkele innovatieve cloud services te integreren in het platform.

Benieuwd?
Om onze klanten wegwijs te maken in de nieuwe versie, organiseerden we een serie van webinars. Ben jij ook benieuwd naar wat eGo allemaal kan betekenen voor jou?
 
Laat je gegevens achter via het contactformulier, en we zullen je de opnames doorsturen of een persoonlijke demo geven van eGo.
 

cookie

Meer informatie vind je in onze cookieverklaring.