2 min

|

54 times

Gepubliceerd op 12-08-2020

Verdwaald blikje of verloren mondmasker op de grond? Meld zwerfvuil via Notifeye

Met enkele kliks kunnen burgers kleine en grote mankementen of ergernissen doorgeven aan de bevoegde autoriteit. 

Ufo gezien? Gebeten door een exotische bij? Of gestruikeld over een hoopje zwerfvuil? Lokale en federale meldpunten schieten tegenwoordig als paddenstoelen uit de grond. Een verwarrend fenomeen voor de burger die uit besluiteloosheid de 101 een belletje geeft. Een tijdrovende taak voor het lokale bestuur dat uit machteloosheid dringende oproepen in de wachtrij plaatst. Gelukkig biedt de gebruiksvriendelijke meldingsapp Notifeye soelaas. Met enkele kliks kunnen burgers kleine en grote mankementen of ergernissen doorgeven aan de bevoegde autoriteit.

1,2,3 kliks

Een tijdige rapportering over incidenten is broodnodig om het publieke domein veilig en schoon te houden. En als burgers, toeristen of toevallige passanten graag hun steentje willen bijdragen, dan kunnen ze dat voortaan met Notifeye. Ze selecteren in de app over welk type melding het gaat en hun toestel bepaalt vervolgens de locatie. Zo gaat de bal aan het rollen. Nog een foto toevoegen met bijhorende omschrijving en klaar is Kees.

Win-winsituatie

Dat de app zowel voor burgers als gemeenten een doorslaggevende oplossing biedt, staat als een paal boven water. Burgers zijn zeker dat hun melding snel bij het juiste infopunt terechtkomt en gemeentes en steden kunnen zich nu veel beter organiseren. Eens de gerapporteerde incidenten binnenkomen op een algemeen e-mailadres, kunnen ze via een speciaal portaal immers snel configureren welke meldingen bij welke dienst moeten belanden.

Wil je zelf aan de slag met Notifeye? We zetten het stappenplan voor je op een rijtje.


Notifeye-Logo-met-naam_Transparante-background.png
cookie

Meer informatie vind je in onze cookieverklaring.