2 mins

|

189 times

Gepubliceerd op 26-08-2020

Tobania.Public wint Publica Award in de categorie “Technology”

Wist je dat Tobania.Public in de prijzen is gevallen?

Op donderdagavond 20 juni 2019 vond de vierde editie van de Publica Awards plaats. Tobania.Public ging er samen met gemeente Puurs-Sint-Amands aan de haal met de “Technology”-award.

Gouden medaille in categorie “Technology”
Tijdens de gala-avond bekroont Publica Brussel de beste innovatieve overheidsprojecten in vijf categorieën: Corporate Responsibility, Urban Development, Infrastructure & Mobility, Technology, Heritage & Architecture en Security & Safety. Vijf verschillende experten jury’s bogen zich over de dossiers van de 71 kandidaten. Het resultaat? Tobania.Public kaapte de eerste podiumplaats weg in de categorie “Technology”.

Producten- en dienstencatalogus voor Puurs-Sint-Amands
Om de burger online een duidelijk overzicht te geven van alle producten en diensten van de gemeente, zocht Puurs-Sint-Amands naar een partner die dat technische huzarenstukje voor elkaar kreeg. Tobania.Public zette daarom een online catalogus op in SharePoint met een fiche per product of dienst, gaande van zorgpremies tot rijbewijzen. Die fiche geeft telkens een duidelijke omschrijving van het product, de kostprijs en de aanvraagprocedure mee.

cookie

Meer informatie vind je in onze cookieverklaring.