1 min

|

47 times

Gepubliceerd op 16-09-2021

Partners in de kijker 🔍 | Tobania.Public en V-ICT-OR, een innovatieve samenwerking

LB365 (vroegere benamingen: CCSP en Samen Aanbesteden) stelt lokale besturen in staat om samen hun diensten te digitaliseren.

Van een klantenbeheersysteem tot klachtenafhandeling
Momenteel nemen er al een 30-tal besturen deel aan het project. Aan welke innovatieve diensten werken ze dan? Wel, denk bijvoorbeeld aan een centraal klantenbeheersysteem, de koppeling hiervan met alle mogelijke authentieke bronnen (bijv. Rijksregister en KBO) en enkele horizontale diensten voor de afhandeling van bijvoorbeeld klachten en meldingen, postregistratie, vergader- en archiefbeheer én contractopvolging.

Meewerken aan innovatieve groei
V-ICT-OR heeft een nieuw lastenboek gepubliceerd in het voorjaar van 2021 om LB365 verder door te laten groeien. Zo wil de organisatie samen met enkele partners oplossingen bouwen rond het gecentraliseerde dossier van de klant (burgers en ondernemers). Tobania is weerhouden, samen met enkele andere partners, voor de volgende percelen in het raamcontract:
  • Ondersteuning ontwikkelingen servicebus, technische en systeem support (1);
  • Ondersteuning software- en digitaliseringsprojecten: software-ontwikkeling;
  • Ondersteuning en opzet MS0365 en M365;
  • Ondersteuning opleidingen gebruikte omgevingen;
  • Ondersteuning en begeleiding change management.
De steden en gemeenten die deelnemen aan het project komen regelmatig samen om noden, problemen en verwachtingen te bespreken m.b.v. aanbestedingen. V-ICT-OR volgt alles op de voet en stelt actief oplossingen voor. Kortom, elk lokaal bestuur kan zijn voordeel halen uit het LB365-project.

Kom je graag meer te weten over ons partnerschap met LB365? Geef ons dan zeker een belletje
 
cookie

Meer informatie vind je in onze cookieverklaring.