2

|

14 times

Gepubliceerd op 14-06-2021

Maak kennis met onze nieuwe partner Bynder

Zoeken jouw stadsdiensten naar een gebruiksvriendelijke oplossing om de grote hoeveelheid aan foto- en videomateriaal te centraliseren?

Zou jij deze content bovendien graag delen met jouw collega’s én burgers? En dit zowel rechtstreeks als via jouw website? Maak dan even kennis met onze partner en beeldendatabank Bynder.

Een overload aan digitaal materiaal

De toename van het aantal digitale kanalen en apparaten heeft de vraag naar meer content stevig aangewakkerd. Maar door die overvloed aan onlinemateriaal is het voor jouw communicatiemedewerkers, marketeers en andere collega’s steeds lastiger om op te vallen en het verschil te maken. Alleen al het bijhouden van de website(s) is een heuse karwei. Om dan nog maar te zwijgen over het juiste beeld of logo te kunnen vinden voor een specifieke campagne of gerichte communicatie. Kortom, je streeft naar het eenvoudig samenbrengen van jouw digitale content om die vervolgens eenvoudig te kunnen delen, verrijken en gebruiken in diverse gekoppelde toepassingen.

Aan de slag met een DAM-systeem

Beeldendatabank Bynder vult deze nood in door een state-of-the-art beeldenbank of DAM-systeem aan te bieden. Gebruiksvriendelijkheid staat bij Bynder op nummer één en dat wordt wereldwijd erkend door grote bedrijven zoals Air France, KLM, IKEA, Groupe Seb, HEMA, Spotify, Canon, Bacardi, Constellation Brands en Coca-Cola. Ook veel kleine overheden en bedrijven sloten zich al aan bij dat klantenlijstje.

Tobania helpt je op weg

Wist je dat Tobania officieel Bynder-partner is? Tobania kent zijn markt en verzorgt daarom in tandem de onboarding. Een DAM opstarten binnen jouw organisatie moet nu eenmaal goed gebeuren, dus wij helpen je alvast op weg! Een koppeling met het eGo CMS is natuurlijk een evidentie, maar dat kan zeker ook met andere CMS-systemen of -toepassingen. Benieuwd naar meer? Contacteer ons voor een demo, webinar of een gratis testaccount. Jouw succes is ons succes!

Bynder-logo.png
 

cookie

Meer informatie vind je in onze cookieverklaring.