5 min

|

36 times

Gepubliceerd op 16-10-2020

Een terugblik op ons Tobania.Public Community Event

Ons Tobania.Public Community Event zit erop! Bedankt om er een geweldige editie van te maken!

Heb je ervan genoten? Veel bijgeleerd? Nieuwe oplossingen leren kennen? Laten we even terugblikken op ons digitaal Microsoft Teams-onderonsje en de belangrijkste lessons learned op een rijtje zetten.
 

Openheid als moraal van het verhaal

Voor sommigen onder jullie was het een vertrouwd gegeven, voor anderen een vat vol nieuwe informatie: het portfolio van onze digitale oplossingen voor jouw lokaal bestuur. Onze Lokale productencatalogus, eGo website CMS, Public Connector...noem maar op: al onze oplossingen zijn uniek en spelen een specifieke rol in jouw digitale werkplek. Al hebben ze ook één aspect gemeenschappelijk: ze zijn open. Open om te integreren met andere systemen en om te praten met elkaar. Van tijdwinst gesproken!
 

Notifeye in de kijker

Wat vond je trouwens van onze Notifeye-demo? Is de werking van onze meldingsapp en het bijhorende portaal duidelijk voor jou? We weten dat burgermeldingen bundelen een huzarenstukje is. Daarom zijn we ervan overtuigd dat een nauwe samenwerking met je burger en een slimme routering van meldingen de sleutel is tot een succesvol verhaal. Zie je zo'n gepersonaliseerde meldingsapp volledig zitten? Lees er dan gerust wat meer over op onze Notifeye-website.
 

Onze gastsprekers in the spotlight

Ook onze gastsprekers kwamen met heel wat leerrijke inzichten voor de dag. Zo gaf V-ICT-OR (Vlaamse ICT Organisatie) een inspirerende kijk op het LB365-project (Samen Aanbesteden) dat 20 besturen in staat stelt om samen een innovatieve dienstverlening te organiseren.

Daarnaast gaf de Vlaamse Overheid meer informatie over Mijn Burgerprofiel, een profielpagina waarop al jouw officiële burgergegevens en overheidsadministratie worden bijgehouden. Benieuwd welke rol Tobania.Public hierin speelt? En hoe we zowel onze oplossingen of jouw systemen hieraan kunnen koppelen? Volg dan zeker onze webinar op dinsdag 27 oktober (13u00-14u30). Dan gaan we dieper in op alle mogelijke integraties met persoonlijke documenten.
 
 
Krijg je niet genoeg van de digitale oplossingen van Tobania.Public? En wil je er graag meer over te weten komen? Neem gerust contact met ons op of spring even binnen bij ons in Strombeek-Bever, Gent of Hasselt. 

Herbekijk het volledige event digitaal.
cookie

Meer informatie vind je in onze cookieverklaring.