3 min

|

45 times

Gepubliceerd op 04-12-2020

Een terugblik op het webinar met Agentschap Informatie Vlaanderen

Samenwerken met Vlaanderen om data van lokale besturen aan te sluiten op de online profielpagina “Mijn Burgerprofiel”.

Op 27 oktober gaf Tobania samen met Agentschap Informatie Vlaanderen een webinar om lokale besturen te informeren over de verschillende integratiemogelijkheden in de pagina “Mijn Burgerprofiel”. Kon je er niet bij zijn? Geen probleem! Hieronder zetten we alles nog eens op een rijtje. 


“Mijn Burgerprofiel” op je website

Tobania.Public en AIV slagen de handen in elkaar om lokale besturen eenvoudig aan te sluiten op de pagina “Mijn Burgerprofiel”. Hoe doen we dat?
  • Door lokale besturen in bulk aan te sluiten doen we dit efficiënter; 
  • Door vaste prijzen af te spreken is de procedure volledig transparant; 
  • Door verschillende integratiemogelijkheden te bieden op maat. 

De integratie van de “Mijn Burgerprofiel”-header op je website doen we op basis van het “first come, first served”-principe. Wil je dus ook graag jouw burgers via je website toegang geven tot deze centrale voordeur waar de burger al zijn/haar data terugvindt? Interesse om aan te sluiten?

Laat het ons weten door dit formulier in te vullen. 
 

Koppel ook eigen software aan “Mijn Burgerprofiel”

Nieuw is dat Tobania.Public in samenwerking met Vlaanderen alle lokale besturen nu ook de mogelijkheid biedt om eigen software te koppelen aan “Mijn Burgerprofiel”. 

Vlaanderen wil graag zoveel mogelijk systemen en data van lokale overheden integreren om het platform te doen groeien. En Tobania.Public beschikt dankzij zijn Public Connector over de ideale oplossing om dit te realiseren. Lokale besturen kunnen dankzij deze samenwerking hun burgers via het burgerprofiel een volledig digitale opvolging van dossiers aanbieden. Win-win-win! 

Laat maar van je horen 

Uiteraard bieden we vanuit Tobania.Public alvast een integratie aan tussen ons eigen cms-systeem eGo en de pagina “Mijn Burgerprofiel”. Via deze service krijgen burgers updates over aanvraagstatussen in eGo. Zo zijn ze altijd op de hoogte, handig toch? 

Daarnaast gaan we ook de meest gebruikte softwarepakketten binnen lokale besturen via onze Public Connector integreren. Zo kunnen burgers ook statusupdates van dossiers in deze applicaties opvolgen. Om de meest relevante applicaties te identificeren, vroegen we alle lokale besturen om hun input te geven. Welk softwarepakket zou jij graag integreren met “Mijn Burgerprofiel”? Nog niet gestemd? Haast je snel naar ons webformulier en geef je input.  

De top-3 applicaties zullen dan door ons via een API-service geïntegreerd worden in “Mijn Burgerprofiel”. Elk lokaal bestuur kan dan tegen een vaste prijs, die gevalideerd is door Vlaanderen, gebruik maken van deze service. Zo kunnen we allemaal samen verder werken aan een kwalitatieve digitale service voor alle burgers en ondernemers. 
 

Geef me alle info! 

De presentaties van Vlaanderen en Tobania.Public, alsook de video en de prijzen voor de verschillende integratiemogelijkheden, kan je terugvinden bovenaan deze pagina. 
 

Feedback? Input? Niet twijfelen.

Heb je een ander softwarepakket dat niet in de lijst staat? Wil je meer informatie over de integratiemogelijkheden via onze service? Maak je lokaal attesten op en zou je deze ook graag aanbieden via de profielen van Vlaanderen? Of heb je gewoon vragen over de concrete werking van de aangeboden integraties?

Aarzel niet en contacteer ons via onderstaand contactformulier
 
cookie

Meer informatie vind je in onze cookieverklaring.