4 min

|

12 times

Gepubliceerd op 11-03-2021

Een terug- en vooruitblik op onze webinars

De voorbije maanden organiseerden we diverse webinars. Zo introduceerden we onder andere onze gloednieuwe dienst “Een digitaal en strategisch meerjarenplan” en lieten we jullie kennismaken met de diverse integratiemogelijkheden van het platform “Mijn Burgerprofiel”. Dat zal gebruikt worden om burgers op te roepen voor de vaccinatie tegen corona.

Benieuwd welke webinars er in het voorjaar op de planning staan? Neem snel een kijkje en schrijf je in voor onze webinar over het beeldendatabank Bynder en onze nieuwe eGo-versie! 

Digitaal stappenplan – 21 januari 2021

Het is vaak zo dat jouw bestuur en beleidsmakers eerst de meerjarenplannen en beleidskrachtlijnen uittekenen. Op basis daarvan schakel je daarna het IT-team in waar nodig. Maar is dat echt zo efficiënt? Economist Michael Porter zei immers: <The essence of strategy is choosing what not to do>. Om jou te tonen hoe je samen met het beleid tot een concreet IT-stappenplan komt, organiseerden we op donderdag 21 januari 2021 een webinar Digitaal stappenplan voor lokale besturen”. Daarin stond ons klantenproject met de stad Maaseik centraal. En hoe enthousiast waren jullie hierover!
 

Public Connector - 11 februari 2021

Data is alles. Maar wat doe je als lokaal bestuur om efficiënt jouw data te ontsluiten en te koppelen?  Om je te helpen de stap te zetten naar een modulaire opbouw van je applicaties, toonden we in de Public Connector-webinar enkele realisaties van lokale besturen die de stap naar een modulaire app-opbouw hebben gezet. Herbekijk onze webinar via hier.
 

Mijn Burgerprofiel, samen met Agentschap Innovatie Vlaanderen (AIV) – 27 oktober 2020

Vlaanderen en de coronateams van de federale overheid gaan samenwerken om de online profielpagina “Mijn Burgerprofiel” van elke Vlaamse burger in te zetten voor de vaccinatiecampagne.
Op dinsdag 27 oktober 2020 gaf Tobania samen met het Agentschap Informatie Vlaanderen een webinar om lokale besturen te informeren over de verschillende integratiemogelijkheden in de pagina “Mijn Burgerprofiel”. Kon je er niet bij zijn? Geen probleem! Hier zetten we alles nog eens op een rijtje.
 

Bynder - 23 maart 2021 | Gebruiksvriendelijke oplossing om jouw foto- en videomateriaal te centraliseren

Zoeken jouw stadsdiensten (bv. communicatie, toerisme, cultuur, erfgoed en archief) ook naar een gebruiksvriendelijke oplossing om de grote hoeveelheid foto- en videomateriaal te centraliseren en te taggen? Zou jij deze content bovendien graag delen met de collega’s én met het grote publiek? En dit zowel rechtstreeks als via jouw website?  
Mis dan zeker onze webinar over het beeldendatabank Bynder niet.
 
Wereldwijd telt Bynder duizenden tevreden klanten en meer dan één miljoen gebruikers. Als trotse officiële Bynder-partner stellen we het product tijdens onze sessie dan ook met plezier voor. Dankzij onze jarenlange expertise kunnen we onze kennis van steden en gemeenten inzetten om de tool kant-en-klaar te configureren zodat je er meteen mee aan de slag kan. Wist je trouwens dat Bynder probleemloos aan heel veel producten gekoppeld kan worden? Denk bijvoorbeeld aan het eGo-platform van Tobania.
 
Aarzel dus niet en schrijf je in voor onze webinar! 
 

Nieuwe eGo-versie: Donderdag 8 april en maandag 15 april

De back-end van ons cms eGo is volledig opnieuw hertekend.  We geven met plezier een korte demo geven om te tonen hoe eenvoudig en overzichtelijk alles nu geplaatst is in de intuïtieve interface. Schrijf je dus snel in voor onze webinar van 8 april of 15 april op de website.
 
cookie

Meer informatie vind je in onze cookieverklaring.