3 min

|

78 times

Gepubliceerd op 22-09-2020

De WCAG-deadline is achter de rug, wat nu?

Op woensdag 23 september was het zover. Op die dag was je wettelijk verplicht om aan de WCAG (Web Content Accessibility Guidelines)-standaard te voldoen. Is het jou gelukt? Om te blijven innoveren en te verbeteren, kan je altijd terugvallen op Tobania als wingman. We overlopen daarom nog even onze drie WCAG-pakketten.

“WCAG” zijn internationale richtlijnen en standaarden voor digitale toegankelijkheid. Zo kunnen alle burgers, met of zonder beperking, eenvoudig toegang krijgen tot jouw onlinediensten. Hoe digitaal toegankelijk ben je uiteindelijk geworden? Wat heb je gedaan en waaraan wil je nog werken?  
 

Tobania.Public als wingman 

Hoeveel maatregelen heb jij kunnen nemen om aan de gevraagde WCAG-standaarden te voldoen? En waar ben je nog niet aan kunnen beginnen? Tobania.Public heeft meer dan 20 jaar ervaring in de publieke sector en helpt je graag verder op weg. Zo hebben we drie pakketten voor je klaarstaan waarmee je goed zal scoren als gebruiksvriendelijke overheidsdienst. 
 

3 WCAG-pakketten 

We hebben drie pakketten waarmee je een gebruiksvriendelijke website kan uitbouwen. Het Standaard-pakket met de nodige aanbevelingen, het Plus-pakket met o.a. bijkomende gebruikerstesten door burgers en het Premium-pakket met o.a. een bijkomend CRO-plan. 

Heb je graag meer informatie hierover? Bekijk de volledige beschrijving van onze WCAG-pakketten op de website. 

cookie

Meer informatie vind je in onze cookieverklaring.