3 min

|

103 keer

Gepubliceerd op 12-08-2020

Stad Nieuwpoort lanceert eGo-website met eigen look & feel

Het stadsbestuur sloeg hiervoor de handen in elkaar met enkele Tobians die het full-service Content Management System (CMS) eGo hebben aangeleverd en opgezet.

Omdat de look & feel van haar website dringend aan vernieuwing toe was, besliste de stad Nieuwpoort om over te schakelen naar een nieuwe hostingomgeving, eGo. Het stadsbestuur sloeg hiervoor de handen in elkaar met enkele Tobians die het full-service Content Management System (CMS) hebben aangeleverd en opgezet.

Eigen huisstijl

Plan je een staycation in Nieuwpoort? Dan vind je de vrijetijds- en evenementenkalender van de stad dus voortaan terug op de gloednieuwe eGo-website. Tijdens het project lag de focus van het stadsbestuur voornamelijk op de aankleding en structuur ervan. “De stad koos ervoor om de basistemplate achterwege te laten en opteerde onder andere voor haar eigen huisstijl, een grotere footer en meer afbeeldingen”, zegt Joke Veuchelen, Service Delivery Manager bij Tobania. Omdat eGo voortdurend mee-evolueert met de laatste trends en hot topics, vormde die vernieuwing zeker geen probleem.

Opleidingen

“Na een maand was de website up-and-running. Om in schoonheid af te sluiten, bieden we de stad nu ook enkele opleidingen aan waarbij we een onderscheid maken tussen admins en gebruikers. Zo kunnen we beter focussen op hun specifieke noden en bijkomende vragen”, aldus Joke.


Nieuwpoort-site.jpg
cookie

Meer informatie vind je in onze cookieverklaring.